Pécsvárad

2019.01.11. 09:40

Reggelivel indul az életmódváltás

A január eleje, az új év kezdete sokak számára a változás és a megújulás időszakát jelenti. Az egyik legnépszerűbb fogadalom ebben az időszakban a fogyás és az életmódváltás. A hónap közepétől, ehhez nyújt szakszerű segítséget Pécsváradon a Zengő Praxisközösség, hiszen „Fogyi klubot” indítanak, Magyar Éva dietetikus vezetésével.

Szabó D.

Először január 21-én, tizenhét órakor várják az egészségesebben élni- és fogyni vágyókat a Fülep Lajos Művelődési Központban, ahol az első alkalommal az egészséges reggeli és annak elkészítése lesz terítéken. A szervezők arra kérik az érdeklődőket, hogy a Zengő Praxisközösség honlapján és Facebook-oldalán feltüntetett e-mail címen január 16-ig jelezzék részvételi szándékukat.

A Zengő Praxisközösség tavaly júniusban kezdte meg működését az „Egészségügyi alapellátás fejlesztése a Pécsváradi Járásban” című projekt keretein belül. A közösség munkatársai Pécsváradon és környékén végzik munkájukat, a lakosság javuló egészségi állapota és fejlődő egészségtudatossága érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában