verseny

2020.07.03. 10:30

A legszebb kerteket, balkonokat keresik, hamarosan indul a szavazás

T. V.

A Virágos Magyarország verseny hazánk legkedveltebb környezetszépítő kezdeményezése, mely az előző években a baranyai települések körében is igen népszerű volt. Mint azt korábban lapunkban is megírtuk, a verseny 27 éves fennállása alatt még egyszer sem maradt el, így idén, a helyzethez alkalmazkodva is megrendezik a Virágos Magyarországot, csak egy különleges formában. Most az önkormányzatok helyett az egyéni erőfeszítéseket ismerik el a szervezők, így kaphat díjat a legszebb balkonkert, a legvirágosabb előkert tulajdonosa.

A Magyar Turisztikai Ügynökség július 1-ig várta az erkélyekről és kertekről készült fotókat, amelyek megmutatják, hogy milyen dísznövények, egynyári és évelő virágok, fűszernövények szépítik a balkonokat, erkélyeket, kerteket.

Az első 3 legvirágosabb balkont és előkertet díjazzák az augusztusi eredményhirdetésen. Ezen kívül 7-7 pályázatot kertészeti utalvánnyal jutalmaznak, s tematikus díjakat is kiosztanak.

A szakmai zsűri döntése mellett a közönség is szavazhat kedvenceire, mindkét kategória 3-3 legnépszerűbb pályázata utalványt nyer. A közönségszavazás a Facebookon július 13. és 26. között lesz, ahol mindkét kategóriában 1-1 hétig lehet majd voksolni a legszebbekre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában