ingatlan szemle

2021.09.04. 15:30

A hét ingatlana: valódi elegancia Pécsen, 54,5 millióért!

“Igazi ritkaság, kivételes lehetőség! ÁLOMOTTHON PÉCS BELVÁROSÁBAN, Tágas, harmonikus élettér, elegáns kialakítás, tökéletes elhelyezkedés!” – ezzel a felütéssel kezdődik egy figyelemfelkeltő hirdetés az ingatlanbazar.hu oldalán. Mi a fotók miatt kattintottunk, de ha már az oldalon jártunk, alaposabban is szemügyre vettük a pécsi ritkaságot.

 

“Pécs történelmi belvárosának közvetlen közelében, a Széchenyi tértől pár perces sétára, rendezett házban eladó egy kivételes adottságú, magas minőségben felújított, második emeleti, déli tájolású, 92 nm-es, nappali + 3 hálószobás, 2 fürdőszobás, különálló konyha-étkezős, rendkívül tágas, elegáns lakás.

LAKÁS: A lakás teljes körűen felújított, tökéletes állapotban van, lakberendezői tervek alapján igényesen kivitelezett és berendezett. A radiátoros fűtést a gazdaságos saját mérős távfűtés biztosítja, valamint a villany- és vízvezetékek is vadonatújak. Itt minden készen áll arra, hogy új lakója tökéletes otthonra leljen vagy befektetésnek is kiváló!

A lakás elosztása ideális, belépve az előtérbe érkezünk, ahonnan továbbhaladva az exkluzív konyha-étkező egysége fogad, melynek saját tárolóját a konyhától jobbra találjuk. Az előtérből jobbra fordulva egy különálló szoba található, ami kiváló lehetőség saját vagy vendég hálónak, de dolgozószobának is tökéletes. Az étkező és az ebből nyíló nappali remek összhangja egy olyan pazar életteret biztosít mely lehetőséget ad meghitt családi, baráti összejövetelekhez. A napfényes nappaliból a lakáshoz tartozó, saját teraszra léphetünk, ami a szabadság érzetét adja és egyben a pihenés szigete a belváros szívében. Az étkezőből nyílnak az üde, romantikus jegyekkel fűszerezett, kényelmes ággyal, puha textilekkel rendelkező hálószobák, melyek teljes kényelmet biztosítanak. A lakáshoz tartozó két különálló zuhanyzós és kádas fürdőszoba pedig hozzájárul az itt élők tökéletes intimitásához. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában