Hála a felajánlásnak

2021.12.24. 14:55

Megnőtt a régi karácsonyfa Mecsekszabolcson

Zs. J.

Szomorúan látták a mecsekszabolcsiak, hogy idén nagyon satnya lett a településrészre szánt Mindenki Karácsonyfája, amit nemrég állítottak fel a köztéren. Mint szombati lapunkban egy olvasó írta, kis túlzással, a díszek nagyobbak voltak a fánál. Az itt élők összefogtak, hogy egy rendes fájuk legyen karácsonyra. 

 

Egy helyi termelő felajánlott egy hatméteres Nordmann-fenyőt, egy másik vállalkozó segédkezett daruval kiemelni a fát, és a helyszínre szállította, míg többen jelentkeztek, hogy szívesen részt vesznek a díszítésben. Vasárnap neki is állt a lelkes csapat a munkának, és egy gyönyörű karácsonyfával örvendeztették meg a mecsekszabolcsiakat. Viccelődve mondták, a fa egy nap alatt több métert nőtt, így a satnya fenyőből egy szép, formás karácsonyfa lett, amely az összefogást is jelképezi az itt élők számára. Úgy tudjuk, napokon belül a Biokom a karácsonyfa kivilágítását is megoldotta.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában