Legyen tánc!

2022.04.29. 14:00

Ha elballagtál, ha nem, biztos van okod a bulira! Mutatjuk, hova érdemes menni

A pénteki nap folyamán már láthatsz az utcán csinosba öltözött embereket, de nyugi, ők még nem a bulira készültek el ilyen korán, csak a ballagásra. Ha az ünnepi ebéd leapadt kicsit a gyomorban, akkor már kezdhetünk hangolódni az estére.

BZS

Fotó: Shutterstock

Akárhogy is nézzük, közeledik az év egyik legjobb része, és bár az időjárás néha kedvünket veszi, határozottan közeledik a nyári szünet. A szemeszter záró buliknak még nem jött el az ideje, de ha te már elengednéd magad, azért van miből szemezgetni.

Pénteken a Pécsi Est-ben jól jön, ha külföldire tudod inni magad, és ha az alkohol nem is hozza meg a szükséges nyelvtudást, a tánc tuti nemzetközi nyelv. Az International bulik méltán híresek, a Carnival Madness verzió sem fog cserben hagyni.

Ha te is a harmadik x kapujában vagy, akkor a Retro Clubban most nosztalgiázhatsz egyet: a 90-es és kétezres évek kedvencei fognak felcsendülni. ATB, David Guetta, Benny Benassi, Fatboy Slim, Scooter, Groove Coverage. Te is libabőrös lettél?

Ha nem vagy pécsi, de az előző kérdésre igen a válasz, akkor nem kell keseregned, ugyanis a siklósi Mediterránban hasonló, vagy talán jobb is lesz a felhozatal! Baranya két kedvenc lemezlovasa, akik hatalmas bulikat csináltak már Pécsen is, a méltán híres DJ Kau és Heszi pörgetik Siklóson a talpalávalót.  Extraként, akinek most van a szülinapja, éjfélig ajándékba kapja a belépőt. Személyid azért hozd magaddal, hogy mindezt bizonyítani is tudd. 

Ha nem az Estben szeretnéd csillogtatni a nyelvtudásod, akkor jó hírünk van, mert a Trafikban az Erasmus hallgatók tartanak bulit. Ha még nem elég élesek a nemzetközi kapcsolataid, akkor itt javíthatsz rajta.

Aki péntekenként még a munkahetet piheni, annak sem kell csüggednie, mert szombaton sem lesz rosszabb a felhozatal. 

A Caméleon Clubban az este mottója: “az éjjel soha nem érhet véget” lesz. Lesz italakció, extra UV show, hogy az insta poszt is látványos legyen, a zene pedig egy célt szolgál: LEGYEN TÁNC! Mai vagy régi, de biztosan a legjobb elektronikus tánczenékre rophatsz, így még a kalóriákat is égetheted. 

Kaviáros Rolex volt a jeled az oviban? Nagyestélyiben és/vagy frakkban alszol? Ha mindig lemaradsz a báli szezonról, de imádod a felhajtást, akkor ez a te napod. A Pécsi Estben szombaton igazi bond hangulat és elegancia vár, az extrák meg önmagukért bezsélnek: vörös szőnyeg, pezsgőbár. Roch the City, kicsit hollywoodosítva.

DJ Figi neve ismerősen cseng? Ha igen akkor azért, ha nem, akkor azért kell elnézned a Trafik bulijába, ahova olyan deep house, techno, és melodic techno dallamot hoznak el neked, hogy még jövő hét csütörtökön is ezt fogod dúdolni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában