Sásd

2022.05.15. 09:01

Belekóstolt az ételek kiszállításába a polgármester

Zs. J.

Fotó: Laufer László

 „De jó, amikor egy főnök mindenbe belelát, és elismeri a dolgozó munkáját”, írta egy hozzászóló a Jusztinger János sásdi polgármester közösségi oldalán lévő bejegyzéshez, amiben a városvezető arról írt, hogy besegített a napokban az önkormányzati ebéd kiszállításánál. 

A Sásdi Általános Művelődési Központ alá tartozó konyhában nemcsak a bölcsőde, óvoda, iskola számára főznek, hanem kiszállítást is vállalnak. 
– A világjárvány ideje alatt jelentősen megváltoztak az étkezései szokások, sok sásdi rendel tőlük. Míg korábban 70 adagot szállítottunk ki, ez a szám mára megháromszorozódott. Az elkészített ebédet az önkormányzat a Magyar Falu Programon, illetve más pályázaton elnyert kisbusszal szállítja ki – mondta Jusztinger János. 

A napokban az egyik alkalmazott, a buszvezető, azzal hívta fel a polgármestert, hogy sürgős dolga miatt szabadságot kell kivennie. Mivel nem talált embert a feladatra, így Jusztinger János maga ült a volán mögé. 

– Emberpróbáló volt. Megszervezni, hogy pontosan mindenhová időre odaérjünk. Volt olyan, ahol már a kapuban várt a néni – említette a polgármester. – Sokkal nagyobb szervezést igénylő munka, mint gondolnánk. Le a kalappal a dolgozók előtt, a konyhásoktól egészen a kiszállítóig. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában