Celebfigyelő

2022.12.26. 18:30

Baranyai hírességeink is boldog karácsonyt kívánnak mindenkinek

Hogyan ünneplik celebeink az év legszebb időszakát? Hogyan hangolódtak és mi került a karácsonyi asztalra? Ezt most mind megtudhatjuk.

Cz. E.

Forrás: Instagram

Gyönyörű úszónőnk elegánsan, vidáman és formás hasat villantva köszöntette az ünnepeket.  

Azt gondolhatnánk, hogy karácsony előtt születni nagy szívás. Pedig gondoljunk csak bele, tökéletes a hangulat az ünneplésre. És ha a karácsonyi menüt életedben először főzöd, az nagy kihívás. Így vélekedik jóképű színészünk, Kamarás Iván is. Érdemes csekkolni, hogy mire jutott! 

A dzsúdó istennője, Szabó Franciska kirobbanó formában van. Hiszen nála nem maradhat el a karácsonyi előtti, közbeni és utáni testedzés sem. 

A karácsonyi filmekben mindig tonnaszámra szerepelnek az édességek. Automatikusan össze is fut a nyál a szánkban és azonnal kóstolni is akarjuk. Kenderesi Tamásnak lehetősége is volt kóstolni is egy ilyet, még pedig a cukormázas almát Salzburgban. Hogy ízlett-e neki? Lapozzátok végig a posztját! 

Katus Attila sílécen köszöntette a karácsonyt, és azzal csúszott az ünnepi asztal mellé. 

Mindannyian tudjuk, hogy a karácsony része a nagy családi ebéd vagy vacsora, és ilyenkor fel tud szaladni egy-két plusz kiló, ha nem figyelünk. Szóval egy kis futás, mint Tóth Veráéknál, és máris lelkiismeretfurdalás nélkül csúszik a töltött káposzta. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában