Ma délutánig még lehet pályázni!

2023.01.30. 09:39

Sokan neveztek a fánkkészítő versenyre

M. R.

Illusztráció

Fotó: Dulin

 Még január 30., hétfő, délután négy óráig nevezhetnek az érdeklődők a farsangi fánksütő pályázatra a szentlőrinci önkormányzatnál. A versenyre két kategóriában lehet fényképeket küldeni az otthon elkészített fánkcsodákról. A sütni vágyók választhatnak, hogy hagyományos szalagos fánkot alkotnak, vagy modern, díszített változatban készítik el a farsangi édességet. A fotókat e-mailen a [email protected] címre kell elküldeni. Az eredményeket február 4-én, 17.45-kor hirdetik ki az Ifjúság Úti Általános Iskola sportcsarnokában. 

A pályázatra már több fénykép érkezett, ezek a Szentlőrinc Város Facebook-oldalon láthatók, a közönség pedig lájkokkal szavazhat az édességek képeire. Láthatunk amerikai stílusú mázas, szórócukorkával és pillecukordarabokkal díszített karika alakú, vidám megvalósításokat, míg mások porcukorral meghintett szalagos fánkokkal neveztek be, de láthatunk különleges, koktélcseresznye közepű, virág alakra formázott változatokat is. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában