Büszkék a teljesítményre

2023.04.30. 19:52

Szép eredményeket ért el a kovácshidai egyesület csapata a Nemzetközi Balatoni Pontyfogó Kupán

zs. k.

Szép eredményt értek el a BCM Kovácshida Horgászegyesület tagjai az április 22-től 28-ig tartó Nemzetközi Balatoni Pontyfogó Kupán. A csapat – Bartha Gábor, Képíró Gábor és Németh Norbert – a déli parton horgászva, szektorban a 2. helyezést érte el a 24 csapat közül. A sokkal erősebb és halat jobban adó szektorokkal is összevetve a teljes, 255 csapatos mezőnyben a 101. helyen végeztek. A fiúk 29 db halat tudtak fogni a nem egész 6 nap alatt, ami 309,97 kg összefogást eredményezett, 10 kg feletti átlaggal.

 

– Nagy büszkeség és öröm, hogy egy kis dél-baranyai horgászegyesület csapata saját forrásokra és valamennyi egyesületi támogatásra támaszkodva ilyen eredményt tudott elérni a nagy nemzetközi bojli gyártók és horgász márkák által támogatott csapatok között. Valószínűleg az eredményhirdetéskor sokan kapták fel a fejüket a csapatnév hallatán. „Mi az a BCM HE Team Kovácshida?” Már tudják 

– értékelte az eredményt Miklós Bence, a BCM Kovácshida Horgászegyesület elnöke, majd megköszönte a horgászoknak, hogy hírét vitték a szervezetüknek. 

Rajtuk kívül még az egyesületből egy másik csapatban és másik szektorban versenyzett Medgyesi Gergő és Nagy-Szilitsán István. A kitartásukért és az elhivatottságukért rájuk is büszke a kovácshidai horgászegyesület vezetősége. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában