Bama.hu podcast

2023.05.25. 15:37

Az apró labdák sportjának szerelmesével beszélgettünk

Talán kevesen tudják régiónkban, miféle elévülhetetlen érdemei, eredményei vannak a harkányi asztalitenisz őrületnek.

MJ

Fotó: Laufer László

Azt pedig tán még kevesebben tudják, hogy Magyarország az elmúlt évtizedekben miként teljesített ebben a sportágban, milyen döbbenetes eredményekkel büszkélkedhetünk.

Ezek az eredmények többek között az olyan emberek tevékenységének, mi több megszállottságának is köszönhető, mint például Köpösdi Erik, aki a harkányi sportcsarnok sportmenedzsere, a pingpongszakosztály vezetője. A szakember szerint, némi idő és energia árán a Nemzeti Bajnokság másodosztályáig bárki eljuthat, de a harkányi szakosztályvezető edzősége során már olyan tehetséget is pályára állított, aki az ifi-EB ezüstérméig pingpongozta magát.

Én Mészáros József vagyok, soron következő podcastunk témája tehát a harkányi asztalitenisz, főszereplője pedig Köpösdi Erik, a sportág harkányi zászlóvivője.

Soron következő podcastunkban Mészáros József témája tehát a harkányi asztalitenisz, főszereplője pedig Köpösdi Erik, a sportág harkányi zászlóvivője.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában