Játékra fel!

2023.10.12. 12:30

A pécsi Árkádban tárta ki kapuit a 100-as lottózó

Megnyílt csütörtökön 10 órakor az Árkádban a 100-as lottózó, amit korábban a Színház téren szerethettek meg a játszani vágyók.

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

A megnyitón Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. kereskedelmi igazgatója, illetve Borbás Károly, régióigazgató fejezte ki örömét, hogy sikerült létrehozni a helyet, illetve mindenkinek megköszönték, aki valamilyen módon segítette a munkálatokat. Borbás Károly azt is hozzátette, már 20 éve szeretnék, ha az Árkádban lenne egy lottózó, de ezt több körülmény is hátráltatta eddig. Végül kérte a jelenlévőket, örökítsék tovább a játékszenvedélyt. Az üzlet Baranya vármegye első, bevásárló központban megnyíló lottózója.

Az üzlet első három vásárlója három pécsi sportoló volt. Helesfay Donát, a PMFC kapusa, valamint a PVSK vízilabdacsapatának hálóőre, Gelencsér Máté és mezőnyjátékosa, Lajkó Márton is ötös lottót adott fel a kutya, a feleség, a gyerek és a szülők születési dátumait megjelölve a szelvényeken. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában