Felhívás

2023.11.13. 13:20

Karácsonyi Kézműves Pályázat: értékes nyeremények várnak a fiatalokra

Idén hatodik alkalommal hirdette meg a Tenkes Csárda a Karácsonyi Kézműves Pályázatát a gyerekeknek, a legszebb alkotásokkal pedig idén a Magnus Aircraft repülőgépgyárba nyerhetnek látogatást, és sok más értékes ajándékot.

Rajnai-Zsíros Krisztina

Illusztráció

Fotó: Rawpixel.com

A felhívás szerint a korábbi évekhez hasonlóan a pályázóknak most is 5 darab karácsonyfadíszt kell készíteni természetes anyagokból, majd azokat december 8-ig eljuttatni (akár postai úton is) a Tenkes Csárdába. S mint mindig, a szervezők most is díjazzák a szülőket, mert támogatják gyermekeiket, hogy részt tudjanak venni a pályázaton. A díjazott munkákkal együtt minden pályaművet Vízkeresztig kiállítanak a nagy múltú, Baranya Megyei Értéktár részét képező Tenkes Csárdában.

A természetes anyagokból készített karácsonyfadíszeket a 14. életévét meg nem haladó gyermekektől várják, és egy pályázó maximum 5 művel jelentkezhet. Az eredményhirdetés és a díjátadó időpontja december 17-én lesz a Siklósi Várban, az Adventi Sokadalom keretében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában