Tündérszépek 2024

2024.03.02. 10:00

Gyere és próbáld ki magad igazi modellként!

A Tündérszépek 2024 szépségverseny gőz­erővel halad, a bama.hu és a Dunántúli Napló stábja folyamatosan értékeli a beérkező pályázatokat, és értesíti a kiválasztott lányokat. A jelentkezési időszak még tart, de siess, mert korlátozottak a helyek!

Bama.hu

Februárban indult a nevezés a Mediaworks Hungary Zrt. országos szépségversenyére, ahol elsőként régiók, később az ország legszebb lányait keressük. A regionális fordulóban egy szakmai zsűri vezeti tovább a hölgyeket a döntőbe, de nem szabad elfeledkezni arról sem, hogy a közönség szavazatai is számítanak. A korábbi évekhez hasonlóan az elkészült, vagy beküldött portfóliókból naponta fogunk bemutatni egy-egy lányt az olvasóknak, várhatóan április elejétől. 

A versenyre saját portfólióval is lehet jelentkezni, de kérhető ingyenes portfóliófotózás is. Löffler Péter, a Dunántúli Napló fotóriportere fotózza a lányokat, akiket idén egy sminkes és egy fodrász is segít a legjobb formájukat előhozni.

Bemutatunk három lányt, akik hamarosan részt vehetnek a profi fotózáson, és garantáltan versenybe szállnak a koronáért. 

Dobisz Diána 21 éves, Pécsről

 

Balogh Alexandra 26 éves, Komlóról
Bagó Blanka Alexandra 21 éves, Keszüből

 

Lehet, hogy köztük van az a lány, aki majd képviseli a régiót az országos döntőben, sőt közülük kerülhet ki a szépségkirálynő is! Te is versenybe szállnál?

A szépségversenyre minden 18 és 35 életév közötti hölgy jelentkezhet lakóhelyének vagy a tanulmányai helyszínének versenyén. Ha Baranyában élsz, vagy tanulsz, akkor itt a helyed!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában