Postabontás

2022.05.25. 07:59

Olvasónk szerint: több járőr kellene az óvodákhoz is

Tisztelt városvezetés! A minap nem kívánatos esemény történt az egyik pécsi óvoda kerítésénél.

Dunántúli Napló

Fotó: Shutterstock

Az eset bármely intézmény körül előfordulhat, mert a kicsik biztonsága egész városszerte veszélyeztetve van a csellengő, beteges hajlamú, ráérő, vélhetően hajléktalan egyének miatt. Egy ilyen ember a minap az óvoda kerítésén ülve odahívta magához a 4 éves unokám, hogy hadd simogassa meg egy kicsit! Szeretném a városvezetés figyelmét felhívni arra, hogy nagyobb baj is jöhet, ha a vezető óvónők kérését sürgősen nem veszik komolyan! 

Úgy tudjuk, hogy már kérték a kerítés biztonságosabb takarását és kamerák felszerelését, de nem találtak célba ezek az igények. Erre pedig sürgősen megoldást kérünk mi, szülők, nagyszülők is! Reggel beviszi a dolgozó anyuka a gyermekét egy intézménybe, őt délután sértetlenül szeretné hazavinni onnan. Rendőrségi feljelentés az ügyben megtörtént. Több járőrözésre is szükség lenne óvodák, iskolák körzetében, a város közbiztonságán jócskán lenne mit javítani. 

Név és cím a szerkesztőségben 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!