Postabontás

2022.10.10. 19:39

Ne más mondja meg, mit tehetek a saját lakásomban! – háborog olvasónk

Bama.hu

A kép illusztráció

Fotó: Shutterstock

Én és a férjem is rengeteget dolgozunk, szinte csak reggel és este vagyunk otthon. Megesik, hogy este tíz, tizenegy óra van, amikor oda kerül a sor, hogy végre mind a ketten zuhanyozni tudunk. Van, hogy ekkor tudok neki állni vacsorát készíteni, de mindezeket többségében próbáljuk csendben csinálni, hisz' mégiscsak egy társasház lakói vagyunk.

Az alattunk lakó szomszéd azonban egy nem éppen szép levélben közölte velem, hogy örülne neki, ha nem csapkodnánk az ajtókat és nem mosnék hajnali egy tájékán, mert az ő egy éves gyermeke bizony miattunk nem tud aludni.

No ebben már csak az a poén, hogy mosni vasárnaponként szoktam, ajtókat pedig lehetetlen lenne csapkodni, ugyanis a WC és bejárati ajtón kívül egy sincs a lakásban.

Kérdem én, a saját lakásomban nem tehetek azt, amit akarok? Az ilyen miért nem vesz egy családi házat a puszta közepén? 

Abba azonban nem gondolnak bele, hogy én minden reggel hallom, ahogy csapkodják a mikrót és megbeszélik a férjével, hogy hol vacsoráznak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!