Ingatlanajánló

2022.12.02. 15:49

Egy zöld-sárga, hangulatos szálláshely Mecsek-oldalon, jöhet?

A 385 millió forintért kínált ingatlan bejáratott szálláshely.

bama.hu (forrás: Ingatlanbazár.hu)

De a két épület együttesből további dolgok is kihozhatóak. Egy biztos, a fotókon látható zöld-sárga kombinációk egy melegséget sugároznak a téli, borús idő közepette!

 

Mecsek-oldalon a Történelmi Belvárostól pár perc sétára eladó egy 1388nm-es telken elhelyezkedő, 2 újszerű (2011) épülettömbből álló (20db felszerelt apartmannal, étkezővel, parkolókkal, pincével, recepcióval ) ingatlan. Az összes lakó egység jól felszerelt, több mint egy évtizede, jól bejáratott rövid távú szálláshelyként funkcionál, visszatérő vendég körrel, bejáratott infrastruktúrával. 

 

A szobák többsége klímás, a terület kamera rendszerrel ellátott. Az apartmanok és a konyha-étkező bútorzata és felszerelése a vételár részét képezi. A terület 2 irányból is megközelíthető elektromos kapuval. A tevékenység azonnal folytatható a vásárlást követően, a már lefoglalt időpontokkal és működő portfólióval. [...].

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában