Kíváncsiak a véleményekre

2023.03.27. 12:30

Számos aktuális kérdés felmerülhet a vállalkozói fórumon

Zs. K.

Fotó: Für Henrik

Hazánk egyik legmeghatározóbb munkaadói érdekképviselete, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) vármegyei szervezetei idén márciusban tartják éves rendes beszámoló gyűléseiket (taggyűléseiket). Ennek apropóján a vállalkozói érdeképviselet a taggyűlések előtt vállalkozói fórumokat tart. A rendezvények célja, hogy a VOSZ tájékoztatást adjon idei 35 éves jubileumi évében induló 5 éves stratégiájáról és cselekvési programjáról, a szövetség aktuális gazdaságpolitikai kérdésekre adandó válaszairól, valamint a vármegyei szervezetek összefoglalást adjanak a tavalyi évi során végzett munkájukról. 

A pécsi vállalkozói fórumot március 28-án, kedden PTE Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet Szentmiklóshegyi Kísérleti Telepén tartják. A rendezvényen Horváth László, a VOSZ Baranya Vármegyei Szervezet elnöke és Péterffy Attila, Pécs polgármestere köszönti a megjelenteket, majd Dr. Őri László, Baranya Vármegyei Közgyűlés elnöke beszél Baranya vármegye gazdaságáról. Előad még Dr. Horváth Zoltán, a Baranya Vármegyei Kormányhivatal főispánja, Eppel János, a VOSZ elnöke (a szervezet 5 éves stratégiájáról), Gazsi Attila, a VOSZ elnökhelyettese (a szövetség aktuális gazdaságpolitikai kérdésekre adott válaszairól), Széles Anikó, a Sky Marketing Kft. tulajdonos-ügyvezetője (a VOSZ pozíciójáról és jubileumi kommunikációjáról), valamint Horváth László tájékoztatta a jelenlévőket a 2022-es vármegyei munkáról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában