Merre tovább?

2023.11.03. 12:00

Nyílt napok sokasága várja az érdeklődőket a PTE-n

Még az idei évben, azaz 2023-ban is több alkalommal tartanak nyílt napokat a Pécsi Tudományegyetem egyes karai.

Czeczon Enikő

Fotó: Laufer László

A PTE Művészeti Karon november 9. és 10., valamint 13. és 15. között a Zeneművészeti Intézet nyílt hetére kerül sor, valamint szintén 15-én a Design és médiaművészeti Intézet és a Képzőművészeti Intézet is megtartja nyílt napját, amelynek keretében bemutatásra kerülnek az MK képzési helyszínei egy hallgató vezetésével.  

De novemberben tartja nyílt napját a Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar Pécsi Képzési Központja is, pontosabban 21-én, amelynek keretében szintén sok programmal készülnek az érdeklődnek, illetve tájékoztatót is tartanak az új felvételi eljárásról és az intézményi pontokról. Mindemellett ezen hónap 22-ei napján a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar, valamint 24-én a Közgazdaságtudományi Kar is várja az érdeklődőket nyílt napjukra.

A december a Műszaki és Informatikai Kar nyílt napjával indul 1-jén, majd az Általános Orvostudományi Kar és a Gyógyszertudományi Kar folytatja és egyben zárja az idei nyílt napok sorát .A két intézmény együtt tartja meg nyílt napját december 12-én a PTE-ÁOK Romhányi György Aulában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában