agresszív

2018.01.13. 12:29

Baltával fenyegette meg a férfi a rendőröket

Rengeteg rendőrautó jelent meg Szilváson tegnap délben – számolt be lapunknak egy olvasónk. Közlése szerint a kiérkező egyenruhások lezárták a fél falut.

Zs. J.

Információnk szerint egy férfi miatt történt az intézkedés, aki korábban kivonta magát a pszichiátriai kezelés alól, és többször is félelmet keltett a település lakóiban. Szerencsére eddig nem történt semmiféle fizikai atrocitás, nem bántalmazott senkit, ám több ingatlanban, házban kárt okozott az elmúlt időszakban.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság megkeresésünkre közölte, hogy január 12-én dél körül a mentők diszpécsere arról tett bejelentést a rendőrségre, hogy egy 57 éves férfit akartak kórházba szállítani, azonban a férfi bezárkózott a házába. A helyszínre érkező rendőröket baltával megfenyegette, ön- és közveszélyesen viselkedett. A rendőrség felkérésére kiérkező Terrorelhárítási Központ műveleti egységének munkatársai kihozták a férfit a házból, majd átadták őt a mentőknek, akik ezután kórházba szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában