Ki látta a balesetet?

2018.09.07. 13:28

Elütöttek két kerékpárost, a rendőrség szemtanúkat keres

Két baleset kapcsán is szemtanúk segítségét kéri a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság. Három nap leforgása alatt két kerékpárost ütöttek el a megyében.

bama.hu

Pécs, 2017. december 20. Új szolgálati gépjármûvek a Baranya Megyei Rendõr-fõkapitányság udvarán rendezett átadási ünnepségen Pécsen 2017. december 20-án. Hetvenegy autót kapott a megyei rendõrség. MTI Fotó: Sóki Tamás

Kerékpárost ütött el egy személygépkocsi a Sellye és Kákics közötti útszakaszon

A Siklósi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. szeptember 5-én 14 órakor egy ismeretlen forgalmi rendszámú, Suzuki Swift típusú, magyar honosságú gépkocsi egy nyerges vontató előzésébe kezdett az 5806-os úton Sellye és Kákics között.

Az előzés során a Suzuki baloldali tükrével érintőlegesen összeütközött egy szemből közlekedő kerékpár kormányával, amitől a kerékpáros elvesztette az egyensúlyát, és a jobb oldali útárokba esett. A gépkocsi vezetője a helyszínt adatai hátra hagyása nélkül elhagyta. A kerékpáros a balesetben nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. A balesetet okozó Suzuki Swift fehér, régebbi típusú, csapott hátú gépkocsi, amelynek tetején hátul egy spoiler van felszerelve.

A Siklósi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki látta a balesetet, vagy a baleset körülményeivel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú„ zöld számán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (h-cs: 8 – 16; p: 8 – 13) a Siklósi Rendőrkapitányságon.

 

Kerékpárost ütött el egy személygépkocsi Kozármislenyben

A Pécsi Rendőrkapitányság közúti baleset okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. szeptember 2-án 18 óra 45 perckor egy nő az általa vezetett ismeretlen rendszámú, világoskék személygépkocsival közlekedett Kozármisleny belterületén a Kamilla utcában a Nárcisz utca irányából a Széchenyi utca irányába, majd egy balra ívelő útkanyarulatban áttért a menetiránya szerinti baloldalra, ahol a bal oldali visszapillantó tükrével nekiütközött egy szemből érkező kerékpáros kormányának.

A kerékpáros nő az ütközés hatására elesett, és nyolc napon túl gyógyuló csuklótörést szenvedett. A sértett a gépkocsi vezetőjének felajánlása ellenére mentőt, rendőri intézkedést nem kért.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki látta a balesetet, vagy a baleset körülményeivel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (h-cs: 8 – 16; p: 8 – 13) a Pécsi Rendőrkapitányságon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában