krimi

2018.09.21. 10:54

Pánik a Nevelési Központnál, fegyverrel fenyegetőzött egy férfi

A Pécsi Újság.hu információi szerint a Nevelési Központ kollégiumának közelében valakire fegyvert fogtak. péntek délelőtt.

bama.hu

Forrás: Shutterstock

A lap úgy tudja, hogy a rendőrségi intézkedés megkezdése után az épületben tartózkodók nem hagyhatták el azt, s arra is kérték őket, hogy ne menjenek az ablakokhoz.

A Pécsi Újság.hu helyszínről származó információi szerint egy férfi ment be az épületbe, kezében egy fegyvernek látszó tárggyal. Hőbörögni, fenyegetőzni kezdett. Az iskolából értesítették a rendőröket, akik a helyszínen elfogták a fenyegetőzőt.

Kerestük a rendőrséget, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

A közterület-felügyelet vezetője azonban tájékoztatta szerkesztőségünket. Märcz János elmondta, hogy pénteken 08.05 perc körül bejelentés érkezett a Pécsi Közterület-felügyeletre, hogy „egy kapucnis felsőben lévő fiatalember egy fegyvernek látszó tárggyal fenyegette a Nevelési Központ művelődési házánál sétáló járókelőket”.

A bejelentés után a közterület-felügyelők megjelentek a helyszínen adatgyűjtés céljából, és ezzel egy időben értesítették a Kertvárosi Rendőrőrs parancsnokát. A rendőrség munkatársai pár percen belül a helyszínre érkeztek, és átvették az ügyet.

Fotó: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában