krimi

2019.04.04. 08:50

Kocsmában ütöttek le egy részeg kéregetőt Pécsen

A Pécsi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat egy pécsi férfi ellen, aki egy kocsmában leütött egy kéregető férfit.

bama.hu

Forrás: Shutterstock.com

Fotó: favorita1987

A férfi 2018 augusztusában Pécs belvárosában egy söröző kerthelyiségében italozott, amikor a presszóban megjelent az ittas állapotban lévő sértett. A sértett a vendéglátóegységben tartózkodók közül többektől, így a vádlottól is pénzt próbált kérni. A vádlott közölte a kéregetővel, hogy nem ad pénzt és hagyja őt békén a továbbiakban.

A sértett azonban ennek ellenére tovább folytatta a kéregetést és ennek során ismételten megpróbált pénzt kérni a vádlottól, aki ekkor egy alkalommal ököllel arcon ütötte a sértettet.

Az ütés következtében a sértett elesett, pár másodpercre az eszméletét is elvesztette. A bántalmazás következtében a sértett kétoldali állkapocscsont-törést szenvedett el, amely 8 napon túl gyógyuló sérülésnek minősül.

Az elkövető cselekménye a súlyos testi sértés bűntettének a megállapítására alkalmas.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában