garázdaság

2019.08.19. 08:09

Elszabadultak az indulatok a meccsen: rendezőt vert egy szurkoló

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki bántalmazta az egyik rendezőt a Szentegát-Szentlászló focimeccsen.

bama.hu

Pécs, 2017. december 20. Új szolgálati gépjármûvek a Baranya Megyei Rendõr-fõkapitányság udvarán rendezett átadási ünnepségen Pécsen 2017. december 20-án. Hetvenegy autót kapott a megyei rendõrség. MTI Fotó: Sóki Tamás

A szentegáti sportpályán megrendezett Szentlászló elleni labdarúgó mérkőzésen szólalkozott össze 2019. május 19-én egy 30 éves szentlászlói férfi az egyik rendezővel, akit a szóváltást követően bántalmazott. Az 56 éves sértett az eset során könnyebben megsérült. A rendőrök a feltételezett elkövetőt még aznap elfogták, és kihallgatták gyanúsítottként. A férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte, és elmondta, hogy megbánta tettét.

Ellene a Szigetvári Rendőrkapitányság garázdaság miatt nyomozott, az ügy vizsgálatát a rendőrök befejezték, és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában