krimi

2019.12.02. 11:30

Kommandósok kapcsolták le a komlói bárban fenyegetőző férfit

Információink szerint hétfőn délelőtt ellepték a rendőrök és a kommandósok a komlói Laguna Bárt és környékét. A helyiek elmondása szerint a kocsmában túszejtés is történt. Úgy tudjuk, a támadót a rendőrök elfogták, de órákig hatalmas volt a felhajtás a környéken.

N.K.

A helyiek információi szerint túszejtés történt Komlón a Laguna Bárban. Úgy tudjuk, az ott tartózkodó vendégeket nem engedte ki a bárból az ott élő tulajdonos, miután családját megfenyegette. Eddig meg nem erősített információink szerint a férfi – aki a bár felett lakik – olyan keményen összeveszett a családjával, hogy a helyszínre a TEK-esek is kivonultak. A bama.hu munkatársa több helyivel is beszélt, akik az esetről hasonlóképpen számoltak be.

Szemtanúk szerint a tulajdonos a családtagját akarta lelőni, legalábbis egy fegyvernek látszó tárggyal hadonászott az utcán. A férfi azonban lövést nem adott le, a rendőrök időben elfogták. A helyszínre mentőt is riasztottak.

FRISSÍTVE 12:00 – Fegyvernek látszó tárggyal hadonászott

Mint azt később megtudtuk, a fegyvernek látszó tárgy emberélet kioltására nem volt alkalmas, de a bejelentés alapján ezt nem tudták megállapítani. Így a helyszínre a TEK embereit is kiküldték, akik egy kis ideig teljes szélességében lezárták az utat. A támadót végül bilincsben vitték el.

FRISSÍTVE 12:50 – A rendőrség reagált

Az esettel összefüggésben egy 73 éves férfit fogtak el a rendőrök Komlón – adta hírül a police.hu. A közleményben az olvasható, hogy egy nő tett bejelentést a rendőrségre december 2-án 8 óra 50 perckor arról, hogy édesapja egy pisztollyal fenyegeti őt és édesanyját egy komlói vendéglátóhelyen. A rendőrök a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek segítségével a helyszínen elfogták a 73 éves férfit. Az eset során személyi sérülés nem történt, az elkövető túszokat nem ejtett. Az elsődleges rendőri megállapítások szerint a férfinál lévő eszköz egy riasztópisztoly volt. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra, vele szemben az intézkedések folyamatban

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában