rendőrség

2020.04.27. 08:58

Hamis brit jogsival közlekedett egy férfi Mohácson

Befejezték a vizsgálatot a rendőrök annak a gépkocsivezetőnek az ügyében, aki hamis brit vezetői engedéllyel közlekedett Mohács térségében.

Közokirat-hamisítás miatt nyomozott a Mohácsi Rendőrkapitányság egy 31 éves helyi férfi ellen, aki hamis vezetői engedéllyel közlekedett. A rendőrök 2019. május 13-án az 57-es út M6-os autópálya felhajtójánál igazoltatták a személygépkocsival közlekedő férfit, aki az ellenőrzés során átadott a rendőröknek egy, a saját nevére kiállított brit vezetői engedélyt. Az okmánnyal kapcsolatban felmerült a gyanúja annak, hogy az hamis, ezért az egyenruhások a gépkocsivezetőt előállították a rendőrkapitányságra.

Gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését, és a rendőröknek azt is elmondta, hogy a hamis jogsit az előző évben vásárolta 1000 fontért Angliában. Az ügyben a Mohácsi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában