vigyázzunk az utakon!

2020.04.11. 20:02

Halálos baleset történt Szigetváron, nagy karambol volt Mánfánál is

Összeütközött két személyautó a 66-os főút Mánfa és Magyarszék közötti szakaszán. Eközben Szigetváron is vonulniuk kellett a tűzoltóknak és mentőknek.

Budapest, 2020. március 10. Mentõautó halad a budapesti Szent László Kórház udvarán 2020. március 10-én. Az egyészségügyi intézményben kezelik a koronavírus-fertõzött betegeket. MTI/Szigetváry Zsolt

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

A mánfai balesethez a komlói hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. Az egység a társhatóságokkal közösen dolgozik a helyszínen. Személyi sérülésről egyelőre nem érkezett információ.

Szigetváron két személyautó ütközött

Két személyautó ütközött össze Szigetváron, a Széchenyi utcában. A baleset következtében az egyik autóba egy ember beszorult, akit a város hivatásos tűzoltói feszítővágó segítségével szabadítottak ki és adtak át a mentőknek. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Később a katasztrófavédelem közlését a rendőrség a következőkkel egészítette ki:

Eddig tisztázatlan okból és körülmények között két személygépkocsi ütközött össze 2020. április 11-én 19 óra 40 perckor Szigetvár belterületén, a 6-os számú főközlekedési út és a Széchenyi utca kereszteződésében.

A baleset következtében egy 55 éves helyi nő a helyszínen életét vesztette, ketten könnyebben megsérültek.

A rendőrök a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás mellett helyszíneltek, amelyet 23 óra 45 perckor feloldottak, így ismét zavartalanul halad a forgalom.

A baleset körülményeit a Szigetvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában