Volt képe hozzá

2020.10.15. 08:55

A kamera rögzítette a brutális támadást

 Két olyan szomorú esemény is történt Kozármislenyben, ami korábban nem volt jellemző.

Zs. J.

szerelik a térfigyelőkamerákat a belvárosban

Az elmúlt napokban a Templom téri buszmegállóban brutálisan megvertek egy férfit. Az ütle­gelést a térfigyelő-kamera rögzítette, így a rendőrség a felvétel segítségével beazonosította a támadót. Mint lapunk megkeresésére közölték, egy 36 éves kaposvári férfi megütött, megrúgott, sörös­üveggel fejbe ütött egy másik férfit. A rend­őrök elfogták a feltételezett elkövetőt, ellene súlyos testi sértés kísérlete miatt nyomoz a rendőrség.

Tavaly kezdeményezte az önkormányzat, hogy minden megszületendő mislenyi kisbaba kapjon egy facsemetét az Újszülöttek ligetében az Öregfaluban. Tavaly tíz fát ültettek, és idén további fácskákat is, ám valaki ezeket a csemetéket kettétörte. A Pécsi Rendőrkapitányság rongálás miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen, de az ügy részleteiről a nyomozás érdekeire való tekintettel bővebb felvilágosítást nem kívántak adni lapunknak.

Képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában