krimi

2021.03.10. 13:19

Kétszer riasztották ugyanahhoz a férfihoz a rendőröket Pécsen

A pécsi rendőrök magánlaksértés, zaklatás, valamint önbíráskodás miatt indítottak eljárást egy szentlőrinci férfi ellen.

bama.hu (forrás: police.hu)

Forrás: shutterstock

Fotó: Shutterstock

A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 33 éves szentlőrinci férfit, aki a gyanú szerint a tegnapi napon Pécsett, a Lánc utcában odament a volt párja lakásához, megrongálta a bejárti ajtót, majd engedély nélkül bement, és dulakodott a sértettel. A nő segítséget akart hívni telefonon, de a férfi mindkét mobilt elvette tőle, ezután az egyik készüléket a földhöz vágta, a másikat pedig magával vitte.

A nő a rendőröknek elmondta, hogy volt élettársa az elmúlt napokban többször megfenyegette azzal, hogy ha nem fogadja vissza, akkor megöli, illetve szidalmazta, és különböző tárgyakkal dobálta.

A rendőrök elfogták a férfit, akinél megtalálták a telefont, majd visszaadták azt a sértettnek. A feltételezett elkövetőt előállították a rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták. Ellene magánlaksértés, valamit zaklatás miatt indult eljárás.

Ezután a férfi ismét megjelent a nő lakásánál, és követelte a nőtől, hogy adja vissza neki a telefont, azonban a sértett ennek nem tett eleget, ekkor a férfi megütötte a nőt, majd magával vitte a telefont.

A rendőrök újból előállították a férfit, majd önbíráskodás miatt is kihallgatták, végül őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában