Modern körülmények

2021.05.19. 19:43

Új rendőrőrsöt adtak át szerdán Pécsváradon

Korszerű munkakörülmények között, barátságos környezetben dolgozhatnak a rendőrök.

bama.hu (forrás: police.hu)

Forrás: police.hu

Dr. Gulyás Zsolt rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány május 19-én vette át az új helyre költözött Pécsváradi Rendőrőrs épületét Zádori Jánostól, a település polgármesterétől.

A polgármester beszédében kihangsúlyozta, hogy az épület, amelybe a rendőrőrs költözött, méltó funkciót és esztétikai állapotot kapott – olvasható a police.hu oldalon. Elmondta, hogy az épület felújítása zökkenőmentes volt, így a rendőrök már birtokba is tudják venni az új szolgálati helyet, amely sokkal nagyobb alapterületen és frekventált helyen biztosít majd új munkahelyet a rendőröknek.

A megyei rendőrfőkapitány megköszönte a polgármesternek, hogy az őrs új helyre költözhetett, és azt is elmondta, hogy az őrs elhelyezkedése is kiváló, hiszen az a városközpont közelében van, így a lakosság még könnyebben tudja felkeresni a rendőrséget, könnyebben tud segítséget kérni, és mindezt modern, tágas és korszerű körülmények között teheti meg. Természetesen a barátságos környezet nem csak a lakosság érdekeit szolgálja, hanem az itt dolgozó rendőrök munkakörülményeit is magasabb szintre emeli.

Végezetül a polgármester és a rendőrfőkapitány jó munkát kívánt az őrsön szolgálatot teljesítő rendőröknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában