tragédia

2021.09.29. 18:22

Halálos baleset: hídpillérnek ütközött, majd felborult egy kisbusz az M6-os autópályán

Ráckeresztúr térségében, a Pécs felé vezető oldalon a mentés idejére az érintett útszakaszt lezárták.

bama.hu (forrás: feol.hu)

Fotó: Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

22:30 A feol.hu később beszámolt arról, hogy a két férfi halála mellett, ketten életveszélyes, ketten súlyos, míg ketten könnyű sérüléseket szenvedtek.

20:07 A sérültek közül két férfi életét a helyszínen nem tudták megmenteni, további hat utast pedig kórházba szállítottak a mentőszolgálat munkatársai. Továbbra is folyik a baleset helyszínelése – írja a police.hu.

Fotó: Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Előzmény:

Az elsődleges adatok szerint 2021. szeptember 29-én 16 óra 45 perc körül az M6-os autópálya 33-as kilométerszelvényében, Dunaújváros felé vezető oldalon, Ráckeresztúrnál egy gépjármű ismeretlen okból szalagkorlátnak, majd hídpillérnek ütközött úttestről. Nyolcan utaztak a járműben, amelyből a baleset során többen kiestek. A hatóságok a helyszínen teljes útlezárás mellett megkezdték az életmentést és a helyszínelést – olvasható a police.hu-n.

Az érdi és a martonvásári önkéntes tűzoltók áramtalanítják a járművet, felitatják a kifolyt üzemanyagot. A helyszínre érkeztek a törökbálinti hivatásos tűzoltók és a mentők is, három mentőhelikopter és hat mentőautó is. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt lezárták.

A forgalmat a 29-es jelű Százhalombatta dél csomópontban leterelik a 6-os főútra. Visszatérni Ercsinél lehetséges – írja az útinform.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában