döbbenetes

2021.10.31. 10:15

Megütötte az utcán és ujjainak levágásával fenyegette édesanyját egy húszéves pécsi férfi

A rendőrök őrizetbe vették az elkövetéssel gyanúsítható 20 éves pécsi fiatalt. Ajándékba adott egy autót a szülőjének, majd követelte vissza, ezen robbant ki a méretes balhé.

police.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A pécsi nyomozók 2021. október 30-án gyanúsítottként hallgattak ki egy 20 éves helyi férfit. A gyanú szerint a fiatalember aznap felhívta telefonon édesanyját azért, hogy visszaszerezze azt a gépkocsit, amelyet korábban ajándékba adott az asszonynak.

Azzal fenyegette, hogy ha nem adja vissza neki az autót, akkor ráküldi az embereit, levágja az ujjait, és bántalmazni fogja a családtagjait, elsőként a nő szüleit. A sértett a követelésnek nem tett eleget, feljelentést tett a rendőrségen, és a nyomozóknak azt is elmondta, hogy a fia egy nappal korábban megütötte az utcán. A rendőrök pár órán belül, a lakásán elfogták a feltételezett elkövetőt, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták.

Ellene – őrizetbe vétele mellett – önbíráskodás kísérlete, valamint garázdaság miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság, és kezdeményezték letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában