vádemelés

2021.10.14. 09:25

Négy testvér ment kettő ellen, egyiküknek eltört a koponyája

A Baranya Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés és garázdasággal vádol négy fivért, akik 2020. júliusában súlyosan bántalmaztak egy testvérpárt, és egyiküknek életveszélyes sérülést okoztak.

bama.hu (forrás: Baranya Megyei Főügyészség)

Forrás: shutterstock

A vádirat szerint a négy vádlott azért kereste meg az idősebb sértettet, mert az korábban szóváltásba keveredett egyikük feleségével.

A vádlottak ezért gépkocsiba szálltak és az idősebb sértett lakóhelyéhez hajtottak. Amikor észrevették a férfit, aki az öccsével egy buszmegálló közelében tartózkodott, odafutottak hozzájuk, azonnal fenyegetni, ütlegelni kezdték őket. Ennek során a sértetteknél lévő lapáttal és deszkával is bántalmazták őket.

Fotó: Baranya Megyei Főügyészség

Az idősebb férfi 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, öccse azonban közvetlen életveszélyes állapotba került, ugyanis a bántalmazás során eltörött a koponyája.

Foto: Baranya Megyei Főügyészség

A főügyészség a négy férfi egyikét életveszélyt okozó testi sértés bűntettével, társát súlyos testi sértés bűntettével, míg a többi vádlottat garázdaság bűntettével vádolja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában