Kamu

2022.02.06. 08:57

Kitalált történettel akarta átverni a rendőröket egy komlói férfi

A férfi a rendőrségen nem mondott igazat, ellene hatóság félrevezetése miatt nyomozott a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság - olvasható a police.hu oldalon.

bama.hu (forrás: police.hu)

Forrás: pixabay.com

Ellopták a telefonját és a készpénzét, mondta a 27 éves komlói férfi a rendőrségen 2021. október 20-án. A férfi azt állította, hogy délelőtt az egyik helyi járatú autóbuszon egy ismeretlen az egyik megállónál egy hirtelen mozdulattal kivette a vállára akasztott övtáskájából a mobiltelefonját és a készpénzét, majd leugrott a buszról, és elszaladt az ellopott értékekkel. 

A nyomozás során felmerült annak a gyanúja, hogy a férfi nem mond igazat, ezért a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság hatóság félrevezetése miatt ellene indított büntetőeljárást. Gyanúsítotti kihallgatásakor a bűncselekmény elkövetését elismerte, elmondta, hogy a telefonját valójában elhagyta, a rendőrségre azonban már a kitalált történettel érkezett.


A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában