Miért jó az asszony a háznál

2022.02.02. 16:13

Videón a mohácsi bravúros menekülő, némi extra csavarral

A sofőrnek nem volt jogosítványa, így menekülőre fogta, ám mikor rájött, hogy nem nézett elég akciófilmet, inkább dobtak egy gyors helycserét az asszonnyal.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Mohácson borzolta a kedélyeket az az autós, aki még a sétálóutcára is felhajtott, hogy elmeneküljön a zsaruk elől. 

Az akció olyannyira nem járt sikerrel, hogy amellett, hogy hamar elfogták a szabálytalankodót, még a járőrkocsi kamerája is rögzítette a manővert. Itt jön a beígért csavar, a rendőrség közleménye szerint a sofőr egyszer csak úgy dönt, helyet cserél utasával. Nem csoda, hiszen kiderült, hogy emberünknek nem volt jogosítványa. 

A police.hu által kiadott közlemény szerint a rendőrök a személygépkocsit, valamint az abban utazókat akarták intézkedés alá vonni február 1-jén délután, azonban a gépjárművezető a rendőri jelzést figyelmen kívül hagyva továbbhaladt. 

A járőrök követni kezdték az autóst, aki a városban egyre nagyobb sebességgel próbált menekülni, még a gyalogosok részére fenntartott sétálóutcán is áthajtott. Mielőtt a rendőrök a Deák téren intézkedés alá vonták a járművet, a sofőr és az utasa helyet cserélt.  

A rendőrök elfogták az autóban tartózkodó 35 éves helyi férfit, valamint 26 éves feleségét. Megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A rendőrök előállították a párt a rendőrkapitányságra, majd a férfit kihallgatták gyanúsítottként.

Ellene közúti veszélyeztetés miatt nyomoz a Mohácsi Rendőrkapitányság, az egyéb közlekedési jogsértéseket pedig szabálysértési eljárás keretében vizsgálják. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában