Jó trükk

2022.05.31. 11:51

A testén próbálta kicsempészni az áhított pulóvert a bolti szarka (videó)

A Pécsi Járási Ügyészség többszörös visszaeső férfival szemben emelt vádat, szabálysértési értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétsége miatt.

A vádlottat a Pécsi Járásbíróság  március 9-én jogerős ítéletével garázdaság vétsége miatt hat hónap börtönre ítélte. Öt nap múlva a férfi bement egy pécsi áruházba, ahol a ruházati részlegen kiválasztott egy kapucnis pulóvert. 

A pulóvert bevitte magával a próbafülkébe, leszedte róla az áruvédelmi etikettet, majd felvette a ruhaneműt. A vádlott a pulóvert nem fizette ki, a pénztárt már elhagyta, amikor a biztonsági őrök megállították és bekísérték a biztonsági helyiségbe. 

A férfi itt levette a lopott pulóvert, ami azonban eladhatatlanná vált, mert megrongálódott az áruvédelmi etikett eltávolítása miatt. A Pécsi Járási Ügyészség vádiratában arra az esetre, ha a vádlott az előkészítő ülésen beismeri a bűncselekmény elkövetését, nyolc hónap börtön és két év közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta. 

A vádlott feltételes szabadságra sem bocsátható, mivel a bűncselekményt a korábbi szabadságvesztésre ítélése után, a végrehajtás befejezése előtt követte el. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában