Krimi

2022.06.25. 09:27

Élettársa autóját gyújtotta fel egy baranyai férfi

A szigetvári rendőrök befejezték a vizsgálatot egy 35 éves somogyhatvani férfi ellen - olvasható a police.hu oldalon.

bama.hu (forrás: police.hu)

Képünk illusztráció.

Forrás: pixabay.com

Hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt nyomozott a Szigetvári Rendőrkapitányság egy 35 éves somogyhatvani férfi ellen. 

A férfi a megalapozott gyanú szerint 2022. január 21-én 18 óra körül az egyik somogyviszlói ház udvarán felgyújtotta az élettársa gépkocsiját. Az autót azért gyújtotta fel, hogy az abban található éghető részeket eltávolítsa, majd a jármű megmaradt vázát színesfémként értékesítse. A gépkocsi azonban teljesen kiégett, az autóban lévő éghető tartozékok szinte teljesen megsemmisültek. 

A kirendelt igazságügyi környezetvédelmi szakértő szakvéleményében megállapította, hogy az elégetett személygépkocsit veszélyes hulladéknak kell besorolni, mivel a katasztrófavédelem barna színű, olaj állagú folyadékmintát rögzített. A rendőrök a helyszínen elfogták, majd előállították a feltételezett elkövetőt a rendőrkapitányságra. A férfit kihallgatták gyanúsítottként, amelynek során beismerte a tettét.

A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában