Nem mindennapi szereplő

2022.07.10. 18:28

Rendőri kíséretet kapott a Pellérdnél kószáló hattyú

Fotó: Horváth Bálint

Vasárnap reggel két nagy baleset is megrázta a megye lakóit. Reggel hét óra előtt egy személyautó fának csapódott Pécsváradnál, majd nem sokkal később eddig tisztázatlan okból kifolyólag Hosszúhetény és Hird között egy gépjármű kukoricatáblába hajtott. Mindkét helyszínen a mentők és a tűzoltók is jelen voltak. Információink alapján a balesetben érintett személyek könnyebb sérülést szenvedtek.

Forrás: Kuszné Szilvia

Azonban a nap folyamán egy különös vendég is sétált a megye útján Pellérdnél. Az arra közlekedő autókat most nem egy közlekedési baleset lassította le, hanem egy nyugodtan sétáló hattyú. Ahogyan a képen is látható, a rendőrök a két lábú segítségére siettek. Információink szerint az egyik rendőr biztosította a forgalmat, amíg a másik védte, és a terelte az állatot.

Hogy merről kószálhatott el, és mit keresett egy forgalmas útszakaszon? Azt sajnos nem árulta el cikkünk főszereplője, de reméljük épségben hazatért.

Címkék#hattyú

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában