Az ön kezén kattant már a karperec?

2022.09.07. 09:00

Bilincsbe verték egymást a hallgatók

Már több mint 300 frissen felszerelt határvadász kezdte meg a tanulmányait az országban. A szerződéses határvadász képzésre továbbra is lehet jelentkezni, Baranyában ma három településen lesz toborzás.

Zs. J.

Forrás: police.hu

Mint korábban beszámoltunk róla, a kormány július 8-án döntött a szerződéses határvadász jogviszony létrehozásáról és a Rendőrség Határvadász Ezredének felállításáról. A szerződéses határvadász-képzés gördülő rendszerben indul, a felvételi eljárást sikeresen teljesítő jelentkezők számára.

Forrás: police.hu

A rendőrség beszámolt róla, hogy több mint 300 frissen felszerelt határvadász kezdte meg a tanulmányait az országban. A képzésen résztvevőkre többek között lövészeti vizsga, intézkedéstaktika órák vártak, ahol a bilincselés technikáit is gyakorolták.

És amit ígér a rendőrség a jelentkezők számára: havi bruttó 400 ezer forint fizetés, cafetéria, ingyenes munkahelyi egészségügyi alapellátás.

Forrás: police.hu


Toborzás időpontjai a megyében szeptember 7-én:

– Bogdása, faluház, 10.00-10.45.

– Drávafok,  művelődési ház, 09.00-09.45.

– Felsőszentmárton, kultúrház, 11.00-11.45

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában