A lépcsőfutás bajnokát is elismerték

2022.09.22. 18:01

Miniszter is köszöntötte a születésnapos baranyai tűzoltóhölgyet

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon elismerést vehettek át a baranyai szervezet tagjai, ketten a születésnapjukkal egybekötve kaptak elismerést.

bama.hu (forrás: BMKI)

Pintér Sándor belügyminiszter születésnapja alkalmából miniszteri emléktárgyat ajándékozott Fábcicné Oláh Judit tűzoltó alezredesnek, a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság gazdasági igazgatóhelyettesének.

Az országos katasztrófavédelmi főigazgató születésnapja alkalmából főigazgatói ajándéktárgy elismerésben részesítette Mészáros Ferencet, a baranyai igazgatóság műszaki osztályának ügyintézőjét és Fülöp Zsolt tűzoltó zászlóst, a Pécsi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság különlegesszer-kezelőjét.

A nyáron a hollandiai Rotterdamban megrendezett XIX. Rendőr és Tűzoltó Világjátékokon lépcsőfutásban (18-30 évesek között) második helyezést elérő Windischmann Dávid Roland a kimagasló teljesítménye elismeréseként főigazgatói ajándéktárgyat kapott. A tűzoltó őrmester szintén a pécsi tűzoltóság beosztottja. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában