Biztonság mindenek előtt

2022.11.22. 18:10

Fórumot tartottak a rendőrök

Zs. J.

Fotó: Lang Róbert

A Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumokon a környék településeinek és a körzetben működő szervezetek vezetői is meghívást kaptak.
A Szigetvári, valamint a Szentlőrinci járás vonatkozásában tartottak Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot november 21-én a város és a környező települések vezetői, valamint a rendőrséggel együttműködő szervezetek képviselői számára.

Az értekezleteket Arató Attila rendőr alezredes, a Szigetvári Rendőrkapitányság vezetője nyitotta meg, köszöntötte a résztvevőket, majd ismertette a két járás közbiztonsági és bűnügyi helyzetét.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság  által szervezett rendezvényeken bemutatkozott dr. Szijártó István rendőr ezredes, a megyei rendőrfőkapitányság megbízott vezetője, aki beszédében hangsúlyozta a szervezetek közötti együttműködés fontosságát, valamint biztosította az illetékességi területen lévő településeken működő polgárőr egyesületeket, civil szervezeteket, önkormányzatokat arról, hogy az együttműködésre és a közös szolgálatokra továbbra is számíthatnak.

Az interaktív fórumon a jelenlévők megosztották egymással a személyes tapasztalataikat, és közösen megbeszélték a felmerülő problémákat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában