Takarékoskodni kell

2022.11.10. 13:31

Négy rendőrőrsöt zárnak be a megyében

Korábban kerestük a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságot, hogy az energiatakarékosság jegyében melyik rendőrőrsöket zárják be a megyében, mivel azt az információt kaptuk, hogy többre lakat kerül, így a kozármislenyire, harkányira.

Zs. J.

Fotó: Sándor Judit

– A vonatkozó jogszabályok alapján előírt energiatakarékossági szempontok figyelembevételével a rendőrség felülvizsgálja és optimalizálja egyes egységeinek elhelyezését. Ez nem azt jelenti, hogy egyes szervezeti egységek (például rendőrőrsök) működése megszűnik, hanem azt, hogy az ott dolgozók elhelyezése, szolgálati tevékenysége más objektumokban történik – írta a rendőrség sajtóosztálya oldalunknak. 

A rendőrség válaszlevelében kitért arra is, hogy a Harkányi Rend­őrőrs és a Kozármislenyi Rend­őrőrs mellett a Villányi Rendőrőrs és a Beremendi Rendőrőrs objektumait zárja be, illetve megemlítették, hogy a rendőrség a közrend fenntartását a megváltozott körülmények között is maradéktalanul ellátja. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában