Eltömődött

2022.11.28. 16:35

Nem úgy füstölt a vokányi családi ház kéménye, ahogy kellett volna

Vokányban egy kétszintes családi ház kéménye eltömődött, füst áramlott vissza a begyújtás után.

Zs. J.

20220714 Felsőzsolca Nagy erőkkel vonultak a miskolci hivatásos tűzoltók Felsőzsolcára, ahol egy lakott ingatlan gyulladt ki. A lángoló épület nem csak a vele összeépült házat, hanem a szomszédos ingatlanokat is veszélyeztette. Fotó: Bujdos Tibor BT Észak-Magyarország

Fotó: Bujdos Tibor

A siklósi tűzoltók riasztották a hétvégén, hogy egy vokányi házban eltömődött a kémény, füst áramlott vissza. A kiérkező tűzoltók az éghető anyagot a kazánból eltávolították. Ezt követően megvizsgálták a kéményt, ami teljesen el volt tömődve. Izzás, parázslás nem volt tapasztalható, így nem jelentett veszélyt a környezetére. A körülményekre való tekintettel a tűzoltók a tisztításáig és felülvizsgálatáig a kémény használatát megtiltották. 

A tűzoltók kiszellőztették a családi házat, gázkoncentráció-mérést végeztek. Az eset során személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában