Fogva tartották

2022.11.18. 14:17

Prostitúcióra kényszerítette élettársát, órák alatt elfogták

Fogva tartotta, bántalmazta és prostitúcióra kényszerítette élettársát egy férfi, ám a rendőrök az értesítéstől számítva pár órán belül elfogták.

Szűcs Zsolt

A kép illusztráció

Fotó: Shutterstock

A sértett november 18-án, pénteken tett feljelentést a rendőrségen. A nyomozóknak elpanaszolta, hogy párja Németországban az év augusztusától bezárta, iratait, pénzét, telefonját elvette, és a lakásból sem engedte ki felügyelet nélkül. Ráadásul napi rendszerességgel meg is verte.

Elmondta továbbá, hogy hazaérkezésüket követően prostitúcióra kényszerítette, a pénzt elvette tőle, hogy jogosítványt szerezhessen. Emellett továbbra is napi rendszerességgel bántalmazta a nőt, valamint életveszélyesen megfenyegette őt és családtagjait.

A rendőrök azonnal hajtóvadászatot indítottak az elkövető után, a gyors és hatékony intézkedések eredményeképpen pár órán belül elfogták Pécsett. A 31 éves váci férfit gyanúsítottként hallgatták ki – emberkereskedelem és kényszermunka bűntette miatt – a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában