Együttműködésre szólít

2022.11.16. 18:30

Szijártó István, a megyei rendőrkapitányság megbízott vezetője ismertette céljait

A Baranya Megyei Rendőr főkapitányság a napokban rendezett fórumot a Pécsi járás közbiztonság helyzetének értékelése, a problémák feltárása, a járási intézményekkel és hatóságokkal történő kapcsolattartás erősítése érdekében.

Zs. J.

A rendezvényen a Pécsi járás polgármesterei, a nemzetiségi önkormányzatok vezetői, a rendőrség társszervei, az oktatási intézmények fenntartói és vezetői, valamint az egyházak képviselői vettek részt.
Az értekezletet Korontos Zoltán rendőr ezredes, a Pécsi Rendőrkapitányság vezetője nyitotta meg, köszöntötte a résztvevőket, majd ismertette a Pécsi járás közbiztonsági helyzetét.

A beszámolót követően Szijártó István rendőr ezredes, a megyei rendőrfőkapitányság megbízott vezetője röviden bemutatkozott, kiemelte a szervezetek közötti együttműködés fontosságát, továbbá megjegyezte, hogy továbbra is építeni kell a rendőrség és az önkormányzatok, valamint a bűnmegelőzésben feladattal bíró állami- és civil szervezetek együttműködését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában