Mentő vitte kórházba

2022.12.15. 08:04

Egy kutyát sétáltató idős férfire támadt rá egy elszabadult eb

Könnyebb sérülésekkel szállították kórházba azt az idős férfit, akire kutyasétáltatás közben támadt rá egy másik eb Kozármislenyben szerda délután.

Zs. J.

Illusztráció

Fotó: DTeibe Photography

Egy kozármislenyi lakos vészjelzésére lettünk figyelmesek, aki a művelődési ház előtt látta, hogy egy idősebb helyi férfit és kutyáját sétálás közben megtámadott egy, az otthonából elszökött eb

, írta közösségi oldalán a Kozármislenyi Polgárőr Egyesület.

A polgárőrök a mentők és a rendőrség kiérkezéséig biztosították a helyszínt, és értesítették a mezőőrt is. A kiérkező mentőegység a sérültet ellátta, és az ügyeletre szállította, a megtámadott kutyát pedig a helyi állatorvos látta el.

Mint a Kozármislenyi Polgárőr Egyesület beszámolt róla, a támadó ebet a mezőőr segítségével a polgárőrök megtalálták, és az időközben előkerült tulajdonos segítségével elzárták.
 

– Bajtársaim egy idősebb férfit könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba

 – közölte Méhes Dóra, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője lapunk megkeresésére, mikor arra kérdeztünk rá, hogy milyen sérülései lettek az idős férfinak.

Kerestük az üggyel kapcsolatban a rendőrséget is, amint válaszolnak kérdésünkre frissítjük hírünket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában