A sofőr súlyosan sérült

2023.01.23. 13:36

Épületnek csapódott egy személyautó szombat késő este Mohácson

Több baleset történt Baranyában a hétvégén.

Zs. J.

Forrás: BVKI

Épületnek csapódott egy személyautó szombat késő este Mohácson, a Baross utcában. Az ütközés következtében a sofőr a járművébe szorult, őt a helyszínre érkező tűzoltók feszítővágó segítségével kiszabadították, majd a mentőszolgálat munkatársaival közösen kiemelték az autóból. A férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A rendőrségi helyszínelést követően a tűzoltók a roncsot egy parkolóba helyezték át, majd az útburkolatot a szétszóródott törmelékektől megtisztították.

Szombaton egy másik súlyosnak kinéző baleset is történt Kozármislenyben, ahol két autó ütközött, melynek következtében az egyik autó árokba hajtott és felborult. Mindkét személyautóban csak a sofőr utazott, szerencsére a katasztrófavédelem beszámolója szerint nem sérültek meg a balesetben. A pécsi tűzoltók az árokba borult autót visszaállították az útra, majd áramtalanították. A másik jármű feszültségmentesítésére nem volt szükség. A helyszínen teljes útlezárás volt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában