Idén korán kezdődött

2023.01.12. 17:03

Halállal végződött a súlyos baleset

Fotó: Tóth Imre

Sajnos az idei január sem múlik el halálos baleset nélkül a vármegyében. Szerda késő este érkezett a bejelentés a 112-es segélyhívószámra, hogy Nagyhajmáson, a Mágocsi utcában egy személyautó villanyoszlopnak ütközött, majd a kocsi felborult. A belesethez a dombóvári tűzoltókat riasztották, de a mentők, a rendőrök is hamar a helyszínre érkeztek. Sajnos a kocsiban utazó két utas közül az egyik olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, a másikat súlyos sérülésekkel szállították kórházba. 
 


Az elmúlt tíz évben csak egy olyan év volt, mikor senki nem vesztette életét a baranyai utakon. 2020-ban, az első halálos kimenetelű baleset február végén történt Birjánnál, akkor az 57-es úton a birjáni elágazónál két személyautó karambolozott, majd egy harmadik autó, azért, hogy az ütközést elkerülje elrántotta a kormányt, amelynek következtében egy fának ütközött, és az árokba csapódott. A balesetben az egyik sofőr a helyszínen életét vesztette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában