Nem volt elégedett a kocsi állapotával

2023.01.25. 10:48

Nem kapta vissza a foglalót, ezért kalapáccsal szétverte az autót

Kocsit vett volna Pécsen egy budapesti férfi, rendőrségi ügy lett belőle.

Zs. J.

Forrás: police.hu

Egy 42 éves budapesti férfi meg akart vásárolni egy autót Pécsen, amelyet le is foglalózott. A vevő az adás-vétel előtt átnézette az autót egy pécsi szervizben, ahol közölték vele, hogy a járműnek rengeteg hibája van. Ekkor a budapesti férfi feldühödött, és követelte az eladótól, hogy fizesse vissza neki a foglalót, majd többször belerúgott az autóba, illetve egy kalapáccsal is többször megütötte a jármű oldalát.

–  A rendőrség ügyeletére január 24-én délután érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi kalapáccsal szétverte egy autója oldalát Pécsett, a Koksz utcában – közölte a rendőrség.  

Forrás: police.hu

A rendőrök a helyszínen elfogták a feltételezett elkövetőt, majd előállították a rendőrkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatásán beismerte tettét, ellene rongálás bűntett elkövetése miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság. A férfi a bűncselekménnyel több százezer forint kárt okozott. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában