Január 20-án látták utoljára

2023.02.02. 15:10

Egy hatvannyolc éves sellyei férfit keres a rendőrség

Szabó Jánost utoljára Kákicson látták január 20-án, azóta nem tudnak róla semmit.

Zs. J.

A kép illusztráció

Fotó: Raggedstone

A 68 éves Szabó János a Sellye, Domb utcai otthonából tűnt el, telefonja nincs, tartózkodási helye azóta ismeretlen, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre. A rendelkezésre álló információk alapján a férfit január 20-án 16 óra körül látták utoljára Kákics településen.

A férfi körülbelül 185-190 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid, ősz haja, ősz szakálla és kék szeme van. A férfi térben és időben nehezen tájékozódik, feltehetően zavartan viselkedik. Utolsó ismert ruházata vékony felső, világos farmernadrág, valamint bakancs.

 

A Siklósi Rendőrkapitányság kéri, hogy, aki a képen látható Szabó Jánost felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán,  a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Siklósi Rendőrkapitányságon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában