Főleg cipők tűntek el

2023.02.20. 13:36

Lépcsőházakból és üzletekből is lopott a mohácsi tolvaj

Zs. J.

A kép illusztráció

Fotó: Audio und werbung

Lopás miatt nyomoznak a rendőrök egy 28 éves mohácsi férfi ellen, aki a gyanú szerint januárjában több mohácsi társasház lépcsőházaiból lopott, többek között cipőket, valamint egy lámpát vitt el. A nyomozás során kiderült a férfinak ennél több van a rovásán.

Január 18-a és január 22-e között több bejelentés érkezett a rendőrség ügyeletére, hogy Mohácson, egy Kisfaludy utcai, egy Szent Flórián utcai és egy Szentháromság utcai társasház lépcsőházából több cipőt, valamint egy lámpát elloptak. A rendőrök a nyomozás során beazonosították a feltételezett elkövetőt, majd elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. Később kiderült, hogy a 28 éves férfi nem csak lépcsőházakból lopott, hanem több helyi üzletből is úgy, hogy a termékeket a ruházatába vagy a hátizsákjába rejtette, majd fizetés nélkül távozott. 

A rendőrök azzal gyanúsítják továbbá, hogy egy mohácsi nőt is megkárosított, aki beengedte a lakásába a férfit, hogy besegítsen a házimunkába, azonban mosogatás közben a konyhaszekrényben lévő pénztárcából elemelte a pénzt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában